Pastorspar

Föreståndare/pastor
Namn - Mattias Eklöf
E-post - mattias@motesplatsenangered.se
Telefon - 0702-551916

Mitt namn är Mattias Eklöf. Jag är född i Kongo Kinshasa där mina föräldrar arbetade som missionärer och jag tillbringade 9 år av min uppväxt i Afrika. Sedan en del år tillbaka bor jag i Angered med min fru Lisa, våra 4 barn, Felicia, Alexander, Sofia, Nicole och våra två fosterbarn Menar & Aboudi. Vid sidan om församlingsarbete har jag under många år arbetat i Göteborgs Räddnings- mission på ett boende för hemlösa med missbruksproblematik. Vi, jag och Lisa,fungerar även som familjehem & jourfamilj och har för det mesta ett el. flera extrabarn hemma. 

Det är inte mycket dötid i tillvaron, men det går en röd tråd genom allt. Vi är beroende av Guds nåd och det är relationen till honom som bär oss. Vi trivs bra i mångkulturella Angered och vi tror på en levande och växande Mångkulturell församling där Guds mångfald och rikedom får komma till uttryck.

Ansvarig barnverksamhet
Namn - Lisa Eklöf
E-post -
Telefon - 0708-433676

Mitt namn är Lisa Eklöf. jag är född på Nya Zeeland men flyttade med mina föräldrar och syskon till Sverige när jag var 11 år. Under många år, så arbetade jag inom sjukvården vid sidan av församlingsarbetet, men sedan några år tillbaka, så jobbar jag hemifrån med att vara extramamma för olika barn i olika åldrar som landar i vår familj under kortare eller längre tid.

Kontakta oss