Gudstjänster

Vi firar Gudstjänst kl. 11.00 i Mötesplatsens lokaler, Hjällbogärdet 1 (om inget annat anges i programmet). Gudstjänsten kan se lite olika ut, men vi vill att den, oavsett utformning, skall inbjuda var och en till ett personligt möte med Gud.

Lovsång och tillbedjan är en viktig del av gudstjänsten. Att få lägga allt annat åt sidan för en stund, att inbjuda Gud i centrum av våra liv, få uttrycka vårt behov av honom och vår tacksamhet över att han är den han är, det är vad det här utrymmet handlar om. Vi får ett rätt fokus då vi lägger våra liv, med allt som finns där, inför Gud och då vi ger honom utrymme att få beröra våra liv med sin befriande närvaro.

  • Vi uppmuntrar till och vill ge utrymme för Det personliga vittnesbördet. Vi tror att det är en naturlig och mycket viktig kanal som Gud använder för att tala aktuellt in i våra liv.
  • Ibland har vi Vittnesbördsgudstjänst då gudstjänsten utgörs och utformas av det personliga vittnesbördet från alla som vill dela med sig av något.
  • Minst en gång i månaden firar vi Nattvardsgudstjänst, ibland i kombination med vittnesbördsgudstjänsten.
  • Någon söndag i månaden brukar vi ha besök av någon gästtalare. I övrigt predikar församlingens pastor och andra av församlingens medlemmar.
  • Det ges alltid ett gott utrymme för Förbön i samband med gudstjänsten.
  • Vi tycker om att Fika och det är en stående punkt efter gudstjänsten för den som har tid att stanna en stund.

Vi publicerar de flesta gudstjänstpredikningar online. Klicka här för att komma till vår videokanal, eller titta i spellistan nedan (äldst klipp kommer först).

sv_SESwedish